Presentació del llibre “Escuelas Emocionalmente Competentes”

“Una escuela emocionalmente competente es también aquella institución educativa que contribuye a la resolución de los grandes desafíos sociales, locales y globales”

Al costat d’aquestes paraules de Laia Mestres, el llibre “Escuelas emocionalmente competentes” (Ed. Cruïlla, 2022) recull l’experiència del programa pioner d’Educació Emocional, Look Inside, que desenvolupem al conjunt dels centres escolars i educatius de Dominiques.

Som conscients de la importància del desenvolupament emocional dels alumnes i elaborem i treballem totes les eines que permeten fer passos endavant per a una gestió de les emocions que afavoreix l’autonomia emocional, la competència social i les competències per a la vida i el benestar, de forma acompanyada.

El passat dimecres, es va presentar el llibre a La Casa del Llibre amb Laia Mestres, Anna Prats i Ana Fernández de la FEDE i va ser tota una oportunitat per parlar sobre els objectius, les conseqüències i els beneficis d’un programa de treball de les emocions a l’escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website