Projecte educatiu

El nostre projecte educatiu actual s’ha vist enriquit amb les investigacions de la neurociència en matèria educativa. Treballem des de les vuit intel·ligències múltiples defensades per Gardner de la universitat de Harvard com a pilar per Personalitzar l’aprenentatge.

creatividad
interdependencia

Interdependència Positiva

La interacció cara a cara, la responsabilitat individual i grupal com a pilars per crear unes comunitats d’aprenentatge cooperatiu on tots aprenem de tots, tal com el defineixen Johnson & Johnson de la universitat de Minnesota dels que hem rebut formació. de l’Ensenyament amb més de 500 anys d’experiència conreant somnis.

Intel·ligència Múltiple

L’aprenentatge basat en projectes, projectes intel·ligents, projectes de comprensió, projectes de recerca individual i grupal, l’aprenentatge experiencial i l’aprenentatge basat en el pensament, utilitzant destreses per afavorir el pensament creatiu i crític.

IMG20200116110856

Perfil d'l'alumne

A Dominiques acompanyem i eduquem els vostres fills i filles, els nostres alumnes, perquè siguin …

Dominicas de la Enseñanza autónomo
Dominicas de la Enseñanza crítico
Dominicas de la Enseñanza consciente

Els nostres Projectes

Els projecte representa el conjunt d’accions Innovadores de la Fundació, pretenent el desenvolupament de les capacitats d’intel·ligència de la persona.

Look inside