Crea

El projecte CREA

El projecte CREA és el projecte de Transformació educativa dels col·legis de Dominiques. Apostem per models daprenentatge basats en intel·ligències múltiples, cultura del pensament, aprenentatge cooperatiu i educació emocional.

Dominiques-Vic-185
Dominiques-Vallirana-001

La teoria de les intel·ligències múltiples de Gardner estableix que hi ha vuit intel·ligències diferents, relacionades entre si. Cadascuna té la propietat de desenvolupar-se àmpliament quan troba les oportunitats i condicions necessàries.

En el nostre dia a dia a l’aula aprenem i posem en pràctica diferents processos, eines, destreses que afavoreixen la cultura del pensament amb l’objectiu de desenvolupar el pensament estratègic, crític i creatiu al nostre alumnat.

aranda11
Dominiques-Tarragona-231

La globalització i la necessitat d’abordar tasques més complexes ens porta, cada cop més, a treballar en col·laboració amb altres persones. Ser part d’un equip i la consciència del treball cooperatiu requereixen un aprenentatge explícit. La persecució de metes compartides va acompanyada del foment de diverses habilitats socials, especialment la capacitat de diàleg i la comunicació empàtica.